Voorjaar wijnproeverij bij IKook in Vught  
 Graag wil Beautiful Wines u uitnodigen voor de gratis wijnproeverij van Beautiful Wines op maandag avond 30 mei tussen 18.30 uur en 21.30 uur bij IKook aan de Helvoirtseweg 151 B in Vught.


Gepubliceerd: 26-5-2016

Jong Talent in Huize Bergen Vught  
 Zondag 29 mei speelt jong pianotalent in de reeks Vught Klassiek op landgoed Huize Bergen in Vught. Aanvang 15.00 uur. Pieter Schuurmans neemt de presentatie voor zijn rekening. Entree kost 10,- inclusief programmablad en koffie of thee.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Telefooncirkel Vught zoekt 1 of 2 leiders/leidsters  
 Vivent en Welzijn Vught zijn met de Telefooncirkel gestart op vraag van de Werkgroep Dienstverlening Rode Rik en inwoners van Vught. De Telefooncirkel draait met 8 deelnemers. Vrijwilligers leiden de Telefooncirkel. Inmiddels zijn er nieuwe aanmeldingen voor een nieuwe groep. Voor de nieuwe groep wordt nu gezocht naar uitbreiding met een leider/ster.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Sponsorloop voor Stichting Fitkids in Vught-Centrum  
 Op zondag 12 juni houdt Loopschool Wim Akkermans, ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan, een sponsorloop in de vorm van een estafette voor de Stichting Fitkids. Vanaf lunchcafé D’n Bol, Marktveld 18 in Vught vertrekken, na het startsein van burgemeester Van de Mortel, om 9.00 uur de eerste lopers voor de afstand van honderd kilometer.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Oproep: ‘Off-limits’ zoekt met spoed danszaal  
 Afgelopen week zijn wij helaas onze danslocatie in Vught verloren na een inval bij café Marcelino's. Dit hele schooljaar hebben wij met veel plezier gebruik gemaakt van de danszaal die vastzit aan het café.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


LIONS CLUB VUGHT LAAT 8 KINDEREN EEN JAAR SPORTEN  
 Op 12 december 2015 vond traditiegetrouw de jaarlijkse kerststerrenverkoop plaat van Lions Club Vught. Op deze dag verkochten leden van de Vughtse Lions Club kerststerren aan de inwoners van Vught e.o. De verkoop bij verschillende supermarkten heeft een bedrag van maar liefst 2.000 euro opgebracht. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar het Jeugdsportfonds Vught. Met dit bedrag kunnen 8 Vughtse kinderen een volledig jaar sporten.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Kentalis zoekt vrijwilligers  
 Voor cliënten in Sint-Michielsgestel, Schijndel en Vught zoekt Kentalis naar vrijwilligers met hart, oog en oor voor de ander. Vrijwilligers die willen helpen met activiteiten zoals een filmavond op zaterdag, een filmmiddag op vrijdag of met workshops op maandagavonden. Past een stukje fietsen beter bij u ? Kentalis is ook op zoek naar iemand die 1 keer per 2 weken met een bewoner een uurtje gaat fietsen.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


In Tuin de Es: ‘Tuin der Lusten komt tot leven’  
 Tuin de Es in Haaren zorgt voor een unieke driedaagse, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden op inspiratie van het 3-luik van Jeroen Bosch. Ben jij een liefhebber van lekker eten & drinken van Brabantse bodem? Dan mag je dit evenement op Tuin de Es zeker niet missen!


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


De Zonnebloem is er voor iedereen met lichamelijke handicap  
 De Zonnebloem Vught/Cromvoirt wil graag in beeld komen voor mensen met een lichamelijke beperking, maar de organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Jeroen Bosch-evenement op zaterdag 28 mei  
 Terwijl ’s-Hertogenbosch met volle teugen geniet van de viering van het Jeroen Bosch jaar zijn er ook in Vught allerlei Jeroen Bosch-activiteiten in het centrum van het dorp. Er staan, met steun van het centrummanagement en de gemeente Vught, een groot aantal aan Jeroen Bosch gerelateerde activiteiten op stapel die moeten uitlopen op een JB500-dag in het centrum van Vught. Voor iedereen zal er op zaterdag 28 mei in het centrum van Vught tussen 12.00 en 17.00 uur wat te beleven zijn. Maar de activiteiten beperken zich niet allemaal tot die ene dag.


Gepubliceerd: 12-5-2016

LEES MEER


volg ons ook op Facebook  
 https://www.facebook.com/Het-Klaverblad-1624712744448139 Plak deze link in je browser balk (URL)


Gepubliceerd: 21-4-2016