Voorjaar wijnproeverij bij IKook in Vught  
DIVERSEN
 Graag wil Beautiful Wines u uitnodigen voor de gratis wijnproeverij van Beautiful Wines op maandag avond 30 mei tussen 18.30 uur en 21.30 uur bij IKook aan de Helvoirtseweg 151 B in Vught.


Gepubliceerd: 26-5-2016

BOUWEN EN WONEN  
DIVERSEN
 WELSTAND Sommige aanvragen omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en monumenten worden voorgelegd aan de Welstandscommissie. Aanvragen omgevingsvergunning die voldoen aan de sneltoetscriteria uit de Welstandsnota, ondergaan een ambtelijke toets.


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


VERKEER  
DIVERSEN
 


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


DIT IS VUGHT!  
DIVERSEN
 Vught op de toeristische kaart Het is mooi wonen in Vught. Het is één van de beste woongemeenten van Nederland. Onze mooie gemeente willen we graag aan heel Nederland laten zien. Met als doel: meer bezoekers, meer overnachtingen en meer bestedingen door toeristen in Vught. We hebben met een aantal Vughtse ondernemers en inwoners een paar bijeenkomsten gehad. De eerste contouren van de visie ontstaan en die gaan we nu concreet maken.


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


COMMISSIE RUIMTE  
DIVERSEN
 Op donderdag 26 mei aanstaande vergadert de Commissie Ruimte. Tijdens deze vergadering debatteren raads- en collegeleden over onderstaande onderwerpen.


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


REGELING TOT WIJZIGING VAN DE REGELING BIJZONDERE BIJSTAND 2013  
DIVERSEN
 ‘De Regeling Bijzondere bijstand 2013’ is als volgt : de kosten voor rechtsbijstand zijn toegevoegd aan artikel 3.1 de aanvraag.


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


EEN STUKJE GEMEENTEGROND BIJ UW TUIN?  
DIVERSEN
 Grenst uw tuin aan ‘groene’ gemeentegrond? Misschien kunt u dan een stukje grond bij uw tuin voegen. U koopt of huurt dan een groenstrook (of reststrook) van de gemeente. Zo maakt u uw tuin wat groter. Voor veel bewoners een aantrekkelijk idee. Maar komt u daarvoor in aanmerking? En hoe gaat dat in zijn werk?


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


SNELLER MELDINGEN DOEN MET DE GEMEENTE APP  
DIVERSEN
 Een losse stoeptegel of een kapotte lantaarnpaal? Een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of rotzooi op straat zijn niet alleen vervelend, maar kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat u dit snel bij ons meldt. Valt u iets op in de openbare ruimte? Dan kunt u dit sinds kort snel en eenvoudig melden via de ‘MijnGemeente’ app. Een schoon en mooi Vught dat willen we graag zo houden. U toch ook?


Gepubliceerd: 25-5-2016

LEES MEER


LIONS CLUB VUGHT LAAT 8 KINDEREN EEN JAAR SPORTEN  
DIVERSEN
 Op 12 december 2015 vond traditiegetrouw de jaarlijkse kerststerrenverkoop plaat van Lions Club Vught. Op deze dag verkochten leden van de Vughtse Lions Club kerststerren aan de inwoners van Vught e.o. De verkoop bij verschillende supermarkten heeft een bedrag van maar liefst 2.000 euro opgebracht. Dit bedrag gaat in zijn geheel naar het Jeugdsportfonds Vught. Met dit bedrag kunnen 8 Vughtse kinderen een volledig jaar sporten.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


KennisMakersbijeenkomst bieb Gestel: Energie in je lichaam  
DIVERSEN
 De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Zo is er op donderdagochtend 26 mei in de bibliotheek in Sint-Michielsgestel een lezing over energie in je lichaam, verzorgd door KennisMaker Toine Kuijs.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


Inschrijving Motortoertocht Vught gestart  
DIVERSEN
 Passagiers en motorrijders kunnen zich inschrijven voor de 22e Motortoertocht in Vught. In verband met de T.T. in Assen die vanaf dit jaar voortaan in het laatste weekend van juni op zondag verreden wordt, is het evenement voor mensen met een handicap verplaatst naar zondag 19 juni. Inschrijven kan via www.ttvught.nl door het deelnemersformulier in te vullen.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


In Tuin de Es: ‘Tuin der Lusten komt tot leven’  
DIVERSEN
 Tuin de Es in Haaren zorgt voor een unieke driedaagse, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden op inspiratie van het 3-luik van Jeroen Bosch. Ben jij een liefhebber van lekker eten & drinken van Brabantse bodem? Dan mag je dit evenement op Tuin de Es zeker niet missen!


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


De Zonnebloem is er voor iedereen met lichamelijke handicap  
DIVERSEN
 De Zonnebloem Vught/Cromvoirt wil graag in beeld komen voor mensen met een lichamelijke beperking, maar de organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers.


Gepubliceerd: 19-5-2016

LEES MEER


volg ons ook op Facebook  
DIVERSEN
 https://www.facebook.com/Het-Klaverblad-1624712744448139 Plak deze link in je browser balk (URL)


Gepubliceerd: 21-4-2016